NetCamp 2010 (6 - 8 decembrie 2010)

Evenimentul, organizat de Evensys, va avea loc in perioada 6 - 8 decembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

NetCamp 2010 va gazdui pe parcursul celor trei zile de desfasurare, pe langa conferinte si alte activitati, o serie de cinci evenimente. In avanpremiera acestora, la finalul lunii noiembrie, va avea loc un eveniment cu tehnici de prezentare a proiectelor online.

Micro-evenimentele dezvoltate sub umbrela NetCamp 2010 au fost gandite astfel incat sa ofere un mix complet de informatii de ultima ora, strategii, resurse si oportunitati actuale de dezvoltare pentru antreprenori si companii cu activitate in mediul online, dupa cum urmeaza mai jos.

Life is a Pitch” - o sesiune desfasurata pe 25 noiembrie, la Bucharest Hubb, care este un bun prilej pentru cei interesati, si in special pentru participantii la Launch48, sa invete de la oameni cu experienta in prezentarea proiectelor online cum sa-si dezvolte ideile si sa atraga atentia asupra lor.

Launch48” - un eveniment, organizat pentru al doilea an consecutiv in Romania, care isi propune sa creeze si sa lanseze proiecte web in 48 de ore. Launch48 2010 se va desfasura pe 6 si 7 decembrie, prezentarea finala a proiectelor fiind programata sa aiba loc pe 8 decembrie.

VentureConnect” - (8 decembrie) un eveniment organizat in cadrul NetCamp in parteneriat cu firma de avocatura Biris-Goran care a lansat proiectul in 2010 cu scopul de a facilita contactul direct intre antreprenorii care deruleaza proiecte promitatoare in online si investitorii interesati de aceasta zona.

Start Up Now!” - (8 decembrie) un workshop in cadrul caruia participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web trecand prin toate etapele acestuia si beneficiind de indrumarea unor cunoscuti antreprenori online.

MobileDev” - (8 decembrie) o sesiune care isi propune sa-i reuneasca atat pe actualii dezvoltatori de aplicatii mobile, cat si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu.

WeWorkWeb” - (8 decembrie) o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte din profesionistii comunitatii web locale.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.