Pensiunea turistica - solutii de amenajare, reamenajare si finantare (2 noiembrie 2011)

Evenimentul este organizat de Medien Holding Conferences si va avea loc pe 2 noiembrie, la Hotel Intercontinental din Bucuresti.

Publicul tinta este format din antreprenori din domeniul turismului - proprietari de pensiuni turistice, precum si cei care intentioneaza sa isi amenajeze o pensiune.

Temele pe care evenimentul isi propune sa le dezbata sunt urmatoarele: Prezentarea oportunitatilor din domeniul constructiei/amenajarii de pensiuni turistice; Familiarizarea cu ultimele trenduri in designul interior adecvat industriei ospitalitatii; Prezentarea celor mai noi materiale de constructii, finisaj, utilare; Managementul spatiului unei pensiuni; Oportunitati de finantare a pensiunilor: credite bancare si fonduri structurale; Solutii de asigurare a pensiunilor; Dezbaterea ultimelor masuri legislative care faciliteaza obtinerea fondurilor structurale pentru dezvoltarea pensiunilor turistice; Realizarea unei conexiuni directe prin conceptul de “speed dating” intre participanti si consultanti/designeri/furnizori.

Evenimentul isi propune sa aduca la un loc profesionisti in domeniu: designeri, arhitecti, dezvoltatori, antreprenori, consultanti, proprietari, investitori si finantatori.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.