Proiectarea unei noi afaceri saptamana cu saptamana
Autor: Steve Parks

Editura: All
Anul aparitiei: 2006
Titlu original:Start Your Business: Week by Week

Cui se adreseaza: antreprenorilor aflati la inceput de business

Este cartea care va va transforma pornirea unei afaceri intr-o calatorie incredibil de placuta. Aceasta carte preia nesiguranta si neplacerile primelor luni, care sunt cruciale, pe masura ce te ghideaza de-a lungul acestui proces, dandu-ti posibilitatea sa te concentrezi la partea sa creativa.

Proiectarea unei noi afaceri saptamana cu saptamana”  te va ajuta sa depasesti obstacolele si sa transformi ideea ta in ceva palpabil. In 26 de pasi, cartea trece in revista tot ceea ce este nevoie sa faci pentru a porni o afacere functionala.

Fiecare pas contine o lista cu tot ceea ce trebuie facut. In plus, in fiecare saptamana, vei afla experientele unor antreprenori aflati ca si tine in fazele de inceput, si poti citi sfaturi din partea unora de succes.

Cateva dintre temele dezbatute in carte sunt despre cum sa: dezvolti, sa testezi si sa iti rafinezi ideea, sa gasesti banca corespunzatore si contabilul potrivit, sa decizi de cine ai nevoie sa te ajute la conducerea afacerii, sa faci o prognoza si un buget, sa gasesti si sa obtii finantare, sa planifici fluxul monetar, sa hotarasti asupra furnizorilor, sa gasesti clienti, sa iti infiintezi o firma sau sa eviti problemele uzuale ce apar la inceput.

Despre autor:
Steve Parks este antreprenor, autor, speaker la evenimente si blogger. Si-a inceput cariera ca jurnalist de radio la BBC, ca mai apoi sa porneasca propriul business. Conduce cu succes un grup de companii pornite cu zece ani in urma si are in plan lansarea unui Institut de Antreprenori in Marea Britanie.

Prima sa carte de business a fost cea de fata, care a avut un succes urias, urmata de o serie de alte carti adresate antreprenorilor la inceput de drum. Ca speaker, Steve Parks este nelipsit de la evenimentele notabile de business, cunoscut fiind pentru stilul sau vivace si entuziast de prezentare.

Pretul cartii la editura: 22,41 lei

Citeste aici alte prezentari ale unor carti dedicate antreprenorilor.