Sincron HR cauta parteneri de distributie in tara


Compania activa pe segmentul aplicatiilor informatice dedicate managementului proceselor de recrutare, a lansat un program de dezvoltare a unei retele nationale de parteneri si distribuitori.

Programul de parteneriat presupune identificarea de companii care sa doreasca sa dezvolte o noua linie de business prin distribuirea in zonele alocate a aplicatiei Sincron – software de recrutare. Firmele partenere trebuie fie sa activeze in domeniul resurselor umane si sa aiba cunostinte legate de oferirea de servicii integrate de HR, fie sa aiba experienta in vanzarea de software si servicii.

“Programul pe care il dezvoltam este un raspuns la cererea venita din piata. Am incercat sa facem oferta noastra accesibila imediat, in orice zona a tarii”, a declarat Mihai Tataru, Managing Director la Sincron HR.

Anul acesta, compania cauta parteneri in zonele Moldova si Dobrogea, in orasele: Bacau, Iasi, Suceava, Buzau, Galati si Constanta.

Partenerilor companiei le revin obligatii legate de vanzarea in zona alocata, asigurarea de training catre utilizatorii finali si urmarirea bunei desfasurari a contractelor.

Pana acum, firma a semnat mai multe contracte de distributie, in special in zona de vest a tarii. Aletheia Timisoara este partenerul pentru judetele Timis, Arad, Hunedoara, Cluj, Alba, Caras Severin si Satu Mare. Pentru regiunea Sibiu, Sincron este distribuit de compania Thinking Machine, M3V este partener pentru zona Cluj Napoca, iar pentru Ilfov, firma Cofinec Kner.

Pentru zonele, Brasov, Maramures si Oradea compania este in discutii avansate, pentru semnarea de noi contracte de distributie in perioada imediat urmatoare.

Sincron – software de recrutare ofera modalitati de licentire inovatoare, care il fac usor accesibil companiilor mici si mijloci. In cadrul programului de parteneriat, compania isi asuma rezolvarea tuturor problemelor tehnice: realizeaza implementarile (licente), asigura service si mentenanta, asigura suport, asigura training pentru distribuitor, asigura loc de stocare pe server pentru licentele de tip abonament vandute de distribuitor.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii