Start&Grow a fost gandit inca de la inceput sa ii ajute pe antreprenori prin trei modalitati de interactiune:
- selectarea a patru start-up-uri care sa beneficieze timp de opt luni de sprijin gratuit din partea celei mai bune echipe de specialisti, mentori si oameni de afaceri cu experienta
- publicarea de articole legate de evolutia afacerilor inscrise si de sfaturile oferite de parteneri, astfel incat informatiile de baza sa ajunga la toti cei care vor sa isi dezvolte propria afacere
- organizarea de intalniri lunare dedicate in special antreprenorilor inscrisi in program, care au afaceri cu potential, ce merita sprijinite, insa nu indeplineau toate criteriile de eligibilitate pentru a fi pe lista finala a Start&Grow

Fiecare intalnire organizata in cadrul programului va avea o tema de discutie care porneste de la etapele prin care trece o afacere aflata la inceput de drum.

Discutiile vor porni de la studiile de caz concrete ale celor patru start-up-uri selectate in program (antreprenorii vor impartasi din experienta lor referitoare la acel subiect, ce i-a ajutat, ce a functionat, de unde au venit problemele etc) si vor fi imbogatite cu sfaturi din partea partenerilor Start&Grow, specialisti, mentori sau antreprenori cu experienta in domeniul dezbatut.

Astfel, antreprenorii care nu au fost selectati in program pot sa interactioneze cu partenerii Start&Grow si sa beneficieze de accesul la know-how.

Intalnirile Start&Grow nu sunt gandite sub forma unor conferinte, ci mai degraba a unor intalniri informale, cu o importanta deosebita acordata intrebarilor si interactiunii cu antreprenorii prezenti la eveniment.

Din acest motiv, pentru a pastra relevanta intalnirilor, accesul la eveniment va fi gratuit, insa se va face doar pe baza de invitatie primita din partea echipei startups.ro. Cererile de participare primite din partea antreprenorilor care s-au inscris in cadrul Start&Grow vor avea prioritate. Intalnirile lunare raman insa deschise tuturor celor interesati de temele de discutie abordate.