Startup Week 2011 (3 - 7 octombrie 2011)

Evenimentul, organizat de Starteurope, cu sprijinul Initial Factor si TechCrunch Europe, va avea loc in perioada 3 - 7 octombrie, la Viena.

Festivalul, dedicat start-up-urilor europene, cu accent pe Europa Centrala si de Est, isi propune sa creeze o platforma internationala pentru start-up-uri si pentru tinerii antreprenori.

Prima parte a evenimentului, Startup Days (3 - 4 octombrie), va fi dedicata celor mai bune si inovative 50 de start-up-uri, dintre care zece vor fi alese pentru a fi prezentate in fata unui panel de investitori de top.

Partea a doua a evenimentului, Conference Days, se va desfasura intre 5 si 7 octombrie si va cuprinde 70 de speakeri, printre care giganti ai industriei, precum Morten Lund (investitor Skype), Esther Dyson (jurnalist IT si investitor), Christian Hernandez (facebook) si Stefan Glanzer (investitor Europe Star).

Evenimentul mai cuprinde 12 alte activitati tematice (workshop-uri, lecturi), cu accent pe design, digital media, gaming sau antreprenoriat social, care se vor desfasura in diverse locatii din Viena.

Taxa de participare este de 499 de euro/persoana, pret normal, sau de 149 de euro/persoana, pret pentru studenti.

Antreprenorii din comunitatea startups.ro beneficiaza de un discount de 15% la biletele pentru studenti si de o reducere de 21% la biletele normale. Cei interesati sunt rugati sa ne scrie pe adresa redactia [@] startups [.] ro.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.