50.000 de euro pentru modernizarea parcarii InterContinental


Hotelul InterContinental din Bucuresti si operatorul de spatii de parcare Dalli au investitit cate 25.000 de euro in lansarea a aproape 1.000 de locuri de parcare.

Cele doua companii deschid, incepand cu aceasta luna, o rampa de acces si o rampa de iesire in/din Parcajul Subteran Intercontinental, ambele aflate chiar in fata hotelului, in centrul Capitalei, se arata intr-un comunicat de presa. 

Astfel, vor fi disponibile 160 de locuri de pacare destinate atat oaspetilor hotelului, cat si clientilor Dalli si inca 780 de locuri de parcare destinate exclusiv abonatilor Dalli. Pana acum, hotelul dispunea doar de 70 de locuri de parcare supraterana.

Hotelul InterContinental a investit 25.000 de euro in deschiderea coridorului de acces catre holul hotelului si a rampelor. Dalli a investit restul de 25.000 de euro din suma totala in achizitionarea si montarea echipamentelor de acces, taxare si supraveghere, precum si a software-ului aferent.

Dalli va investi, pana in luna septembrie a acestui an, inca 12.000 de euro in finalizarea amenajarii unei scari pietonale care duce la fantana arteziana din fata hotelului si in executarea de lucrari de modernizare si renovare in parcaj.

Parcajul va functiona non stop, la fel ca si casieria din zona de parcare orara. Tariful pentru o ora de parcare este de 2 RON.   

Atat rampele de acces din zona fantanii, cat si coridorul din parcarea subterana catre holul Hotelului InterContinental au fost construite in perioada 1969-1971, insa este pentru prima oara cand acestea devin operationale.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii