Actionarii Flamingo au aprobat planul de capitalizare suplimentara a companiei


In cadrul AGA de astazi, 75% dintre actionarii prezenti au votat pentru o emisiune de obligatiuni care va aduce un capital suplimentar de pana la sapte milioane de euro.

Capitalul suplimentar este destinat dezvoltarii viitoare a grupului si trecerii cu bine peste perioada de criza, se arata in comunicatul de presa. Compania este in discutii avansate si cu bancile partenere pentru a extinde liniile actuale de finantare a capitalului de lucru.

Avem un plan in derulare pe toate directiile. Un rol esential alaturi de actionari si banci il joaca furnizorii de produse si proprietarii de spatii comerciale, care trebuie sa sustina planul de redresare a companiei propus de management si acceptat astazi de catre actionari”, spune Stefan Treiber, CEO Flamingo International.

Atragerea de capital suplimentar se va realiza in doua etape: in prima faza, actionarii deja existenti vor putea cumpara obligatiuni proportional cu detinerea actuala, iar obligatiunile nesubscrise in prima etapa vor fi subiect al unei oferte adresate unor investitori noi, printr-un plasament privat.

Grupul Flamingo International activeaza de 15 ani pe piata si are ca principal obiect de activitate comertul cu produse IT&C, electronice si electrocasnice. Din anul 2005, compania este cotata la Bursa de Valori Bucuresti.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii