Adama si Plus au intarziat cu sapte luni inceperea constructiei unui magazin, dar spun ca o vor finaliza inainte de deadline


La mijlocul lui martie, pe terenul unui cartier rezidential al Adama din Cluj-Napoca, au inceput lucrarile de constructie la un magazin Plus care va fi gata in iulie, anul acesta.

La sfarsitul lui august anul trecut, dezvoltatorul imobiliar si discounter-ul anuntau ca in cateva zile incep lucrarile de constructie la un magazin in Cluj-Napoca si ca aceasta unitate urma sa fie gata la sfarsitul acestui an.

Investitia totala in acest magazin este apreciata la un milion de euro, se arata in comunicatul de presa. Anterior, la sfarsitul lui august 2009, investitia anuntata era cu 33,3% mai mare, de 1,5 milioane de euro.

Noul magazin va fi amplasat pe strada Buna Ziua. Acesta va avea o suprafata construita de 1.500 mp dintre care 1.200 mp reprezinta zona de vanzare si 300 mp spatii aferente.

Acesta va fi al doilea magazin Plus din Cluj-Napoca.

Magazinul va fi construit de firma Duncan Trust.

Barak Sharabi, Commercial Segment Manager al Adama, spune ca pe platforma magazinului Plus din Cluj-Napoca se vor construi spatii comerciale aditionale.

"Acesta este doar primul pas din planul nostru de a dezvolta centre comerciale si suntem fericiti ca avem un partener puternic care ne insoteste in aceasta calatorie", spune Asher Lax, Directorul de Marketing si Vanzari al Adama.

Acest magazin ar trebui sa fie primul dintr-o serie care va cuprinde cele mai mari orase din Romania.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii