Andrei Dracea a devenit unicul actionar al Vavian Pharma


Compania Vavian Trading, controlata de catre Andrei Dracea, a preluat in cadrul unei tranzactii finalizate astazi o participatie de 50% din capitalul companiei Vavian Pharma.

Astfel, Andrei Dracea detine in prezent, direct si indirect, 100% din capitalul Vavian Pharma, se arata in comunicatul de presa. Direct in sensul ca Andrei Dracea detinea deja 50% din capitalul social al Vavian Pharma si indirect in calitatea sa de actionar unic la Vavian Trading, dupa cum au detaliat pentru startups.ro reprezentantii companiei.

Tranzactia a fost realizata cu sprijinul UniCredit Tiriac Bank, vanzatorul fiind asistat de casa de fuziuni si achizitii Bodo Consulting, prin Francisc Bodo, partener in companie. Cumparatorul a fost asistat de cabinetul de avocatura Iancu Toader.

In anul 2008, Vavian Pharma a inregistrat o cifra de afaceri de circa 36 milioane de lei si un profit net de circa 6,9 milioane de lei, se arata in comunicatul de presa.

Anul trecut, cifra de afaceri s-a ridicat la aproximativ 45,5 milioane lei, in conditiile in care marja profitabilitatii s-a ridicat la un nivel similar.

Vavian Pharma a fost infiintata in anul 2001 ca o companie cu capital integral romanesc. Compania este specializata in importul si distributia nationala a produselor farmaceutice fara prescriptie si in special a produselor pentru nutritie si puericultura. Vavian Pharma distribuie produse sub marcile Humana, Teekane, Philips-Avent, Vitabiotics, Deutsche Homeopatische Union.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii