Beautik deschide al saptelea magazin


Noul spatiu se va afla in mall-ul Baneasa Shopping City din nordul Bucurestiului.

Beautik este un concept de magazin de nisa, dedicat produselor cosmetice pentru ingrijirea fetei si corpului, dar si parfumurilor si produselor pentru machiaj.

Magazinul ce urmeaza sa fie deschis luna aceasta in Baneasa va fi locatia reprezentativa a retelei - va fi amenajat intr-un mod diferit si va fi schimbat modul de iluminare.

"Suntem in negocieri cu alte mall-uri din tara pentru a ne extinde, atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara", spunea Andreea Gheorghiu,  director executiv la Green Net, intr-un interviu acordat startups.ro, in urma cu doua luni.

Investitia in amenajarea unui magazin Beautik se ridica la aproximativ 20.000 de euro (suma se refera doar la partea decorativa si exclude investitia necesara pentru inchirierea/achizitionarea spatiului, produsele comercializate, etc.) - conceptul de amenajare este patentat la OSIM.

Primul magazin Beautik a fost deschis in 2006, in Bucuresti. Acum, reteaua cuprinde 7 magazine: 5 in Bucuresti (inclusiv cel din Baneasa Shopping City), unul in Iasi si unul in Cluj. Printre marcile de produse comercializate in magazin se numara: Swiss Line, SkinDoctor’s, Du Wop, Rancé, Robert Piguet, Nobile 1942, Patyka, Aromatherapy Associates.

Anul acesta, urmeaza sa mai fie deschis un magazin Beautik in Bucuresti, in galeria comerciala a hipermarket-ului Cora Lujerului.

Lantul de magazine Beautik apartine Green Net, firma ce activeaza de noua ani in domeniul importului si distributiei de produse cosmetice.Compania face parte din grupul Farmexim care mai detine si reteaua de farmacii Help Net si firma Farmexim care activeaza pe segmentul importului si distributiei de medicamente.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii