BT: peste 400 de credite pentru medici in patru luni


Divizia pentru medici, cea de-a patra linie de afaceri a Bancii Transilvania (BT), a acordat in patru luni de la lansare, peste 400 de credite in valoare totala de 14,8 milioane de euro.

Divizia se adreseaza tuturor medicilor - persoane fizice si juridice si ii incurajeaza pe medicii intreprinzatori sa isi realizeze planurile de dezvoltare personala si profesionala, se arata in comunicatul de presa al companiei.

"Succesul diviziei se datoreaza echipei specializate, produselor de creditare bazate exclusiv pe criterii calitative si medicilor angajati in banca special pentru a intelege mai bine acest sector. Divizia are agentii bancare dedicate sectorului medical, fiind prezenta in cateva dintre cele mai importante centre medicale din tara, precum: Cluj-Napoca, Iasi, Targu Mures si Oradea", spune Robert Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania.

In primele patru luni de la lansare, au fost acordate peste 400 de credite catre persoane din sectorul medical. Valoarea totala a creditelor acordate este de 14,8 milioane de euro.

"Prospectam si alte piete in care sa dezvoltam noua noastra linie de afaceri si vom raspunde feedback-ului primit din diferite orase. Pana la sfarsitul anului, echipa acestei divizii va numara 125 de medici si consultanti financiari. Urmatorul pas este deschiderea unei agentii a diviziei pentru medici in Craiova, luna aceasta, iar pana in aprilie, alte doua agentii, cate una in Timisoara si Bucuresti", adauga Rekkers.

Oferta Bancii Transilvania cuprinde pachete de produse dedicate, "Rezident", "Specialist" si "Praxis", precum si consultanta financiara si contabila printr-o retea de parteneri specializati.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii