Cifra de afaceri de 5 mil. euro pentru Simplus, in 2009


Potrivit reprezentantilor companiei, cifra de afaceri a inregistrat o crestere de 150%, comparativ cu anul 2008, cand Simplus a incheiat anul financiar cu doua milioane euro.

Anul 2009 a fost un an prolific pentru Simplus in pofida crizei care a zdruncinat piata din Romania. In acest an am reusit sa implementam servicii SMS in: Turcia, Moldova, Spania, Italia si Bulgaria. In acelasi timp am introdus pe piata din Romania serviciul propriu de schimbare a vocii denumit Phonejoker. Tot in 2009 am pus la dispozitia utilizatorilor romani MMS-urile cu tarif normal si Premium MMS (adica MMS cu suprataxa) dar si solutia de localizare denumita xtify.ro“, spune Dan Boabes, CEO Simplus Invest.

In 2009, Simplus Invest a achizitionat o firma numita Poket Romania, un agregator de continut tv si video care lucreaza pentru principalii operatori de telefonie mobila de la noi din tara. Dan Boabes intentioneaza sa lanseze serviciul Poket in regiune si va incepe cu Polonia, in iunie 2010.

Pentru 2010 intentionez sa  investesc in proiecte online in lumea intreaga, sa dezvolt  switter.com, sa realizez un portal pentru prescolari, dar si sa creez o solutie internationala de plata pentru content”, precizeaza Boabes.

Simplus apartine antreprenorilor romani Dan si Corina Boabes. Compania vine pe piata din Romania cu o gama larga de solutii interactive: solutii complete de afisare pentru televiziune, micropayment - abonamente la ziare, abonamente IPTV, jocuri de televiziune, solutii de dating, mobile content. Simplus a facut parte pana in 2007 din grupul ParlaTel, an in care Dan Boabes, proprietar al Grupului, a vandut compania de telefonie fixa si Internet ParlaTel catre DCS SA, controlata de fondul de investitii AIG NEW Europe Fund II.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii