Conferinta dedicata antreprenorilor


Evenimentul face parte din seria de conferinte Zilele Biz si va avea loc in Bucuresti, la inceputul saptamanii viitoare.

Ziua de antreprenoriat de la Zilele Biz cuprinde sase conferinte si workshop-uri si va avea loc pe 24 noiembrie. De asemenea, 20 de planuri de afaceri vor fi jurizate de investitorii din emisiunea “Arena Leilor”, castigatorul urmand sa primeasca un premiu de 5.000 de euro.

In prima conferinta a zilei de antreprenoriat, speakeri precum Iulian Padurariu- Trout&Partners, Sergiu Teodosiu- Ascendis, Cristina Pasat- Professional, Cristian Nacu- Enterprise Investors si Ioana Manea- Loco Branding and Communication, vor prezenta secretele unui start up de succes: pozitionarea, planul de afaceri, bootstrapping, recrutarea "campionilor", cresterea capitalului, marketing & branding.

Cea de-a doua conferinta este sustinuta de antreprenori precum Marius Ghenea, Dragos Petrescu sau Sabin Cernea, oameni care au folosit fiecare experienta de business pentru a lansa alte noi afaceri, formand astfel un lant de business-uri independente sau care se sustin unul pe celalalt.

Zilele Biz se desfasoara la Hotel Radisson SAS din Bucuresti, in perioada 24 - 28 noiembrie.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii