Conferinta pentru IMM-urile brasovene


Evenimentul are loc maine, 12 iunie, la Hotel Aro din Brasov si este organizat de BTL Design in colaborare cu MIMMCTPL.

Conferinta "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor" aduce in fata intreprinzatorilor brasoveni solutiile pe care companiile le concep special pentru segmentul intreprinderilor mici si mjlocii. Accesul reprezentantilor IMM-urilor la conferinta este gratuit.

Conferinta are doua plenare. Prima se numeste „Solutii pentru eficientizarea afacerii”. Acesta prezinta toata gama de solutii destinate IMM-urilor si care sunt necesare pentru dezvoltarea afacerii proprii: solutii de internet, de infrastructura pentru afaceri, de promovare, de pensii private, de resurse umane, de recuperare a creantelor.

A doua plenara din cadrul conferintei se numeste “Solutii financiare pentru dezvoltarea afacerii”. Aici sunt prezentate oferte de creditare, programe de finantare, oferte de finantare bancara pentru IMM-uri, finantare din fonduri structurale si de coeziune. De asemenea, participantii primesc, de la experti in domeniu, explicatii in legatura cu accesarea finantarilor destinate acestui sector si detalii despre planul operational regional 2007-2013.

Seria de evenimente destinate IMM-urilor a fost initiata de BTL Design ca o serie proprie de conferinte in urma cu trei ani. Forumurile au debutat in martie 2006, iar in patru ani vor parcurge toate judetele Romaniei.

Din toamna lui 2007, BTL Design are un parteneriat cu Ministerul IMM-urilor, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale (MIMMCTPL), si, gratie acestui acord, o echipa de specialisti din minister prezinta, in cadrul evenimentului, programe guvernamentale de promovare a exporturilor.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii