Conferinta pentru IMM-urile din judetul Arges


Evenimentul “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor - Arges 2009” va avea ca tema “Finantarea si protejarea afacerii de efectele crizei”.

Criza economica actuala i-a determinat pe reprezentantii IMM-urilor sa fie mai precauti si sa inteleaga ca au nevoie de solutii care sa-i ajute sa reziste: solutii IT de eficientizare a activitatii, solutii de recuperare a creantelor, solutii de finantare bancara si din fonduri nerambursabile, solutii de protejare a afacerii: acestea sunt cateva din temele propuse de noi in aceste seminarii si conferinte. O infrastructura solida a afacerii ajuta la traversarea mai usoara a crizei”, spune Ion Radu, manager al BTL Design.

Tema primei sesiuni de discutii a conferintei va fi “Finantarea si protejarea afacerii. Solutii de eficientizare a activitatii si reducerea costurilor”. In a doua sesiune se va discuta despre “Accesarea de finantari nerambursabile. Surse de finantari”.

Printre speakerii invitati se numara Daniela Marin, director general al Programului BERD/BAS Romania, Dana Ciuluvica, Director Vanzari Autoritati Publice, Pegas, reprezentanti ai ING Bank, Coface, Ariana, OTIMMC.

Conferinta are loc miercuri, 4 februarie, la Alcadibo Center, in Pitesti si este organizata de BTL Design, impreuna cu FPIMM Arges. Participarea reprezentantilor IMM-urilor la eveniment este gratuita.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii