Conferintele BTL Design pentru IMM-uri continua si in 2009


Compania va organiza anul acesta 16 editii de conferinte “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor” si  12 conferinte “EUSol, Solutii europene pentru afaceri”.

Criza economica actuala i-a determinat pe reprezentantii IMM-urilor sa fie mai precauti si sa inteleaga ca au nevoie de solutii care sa-i ajute sa reziste: solutii IT de eficientizare a activitatii, solutii de recuperare a creantelor, solutii de finantare bancara si din fonduri nerambursabile, solutii de protejare a afacerii: acestea sunt cateva din temele propuse de noi in aceste seminarii si conferinte. O infrastructura solida a afacerii ajuta la traversarea mai usoara a crizei”, spune Ion Radu, manager la BTL Design.

Evenimentul “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor” aduce in fata intreprinzatorilor solutiile pe care companiile le concep special pentru segmentul intreprinderilor mici si mijlocii, se arata in comunicatul de presa. Accesul reprezentantilor IMM-urilor locale la conferinte este gratuit.

"Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor" este o serie de conferinte initiata de BTL Design in martie 2006. Seria de forumuri abordeaza solutiile dedicate IMM-urilor de catre sectorul bancar, IT, al comunicatiilor etc.

Organizatorii si-au propus, la lansarea programului "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor", in martie 2006, sa parcurga toate judetele din tara in patru ani. Pana in acest moment au fost organizate 54 de conferinte, in orase resedinta de judet.

Programul "EUSol - Solutii europene pentru afaceri" este la al treilea an de desfasurare. O noutate in cadrul conferintelor EUSol este prezentarea de studii de caz practice in domeniul fondurilor europene si analiza acestora impreuna cu publicul prezent la conferinta.

In afara de aceste doua programe de evenimente, BTL Design intentioneaza sa organizeze un program de evenimente pentru administratiile publice locale, si mai multe evenimente in domeniul cooperarii economice cu Ungaria si Serbia, ce vor avea loc la Oradea si Timisoara.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii