Conferintele pentru IMM-uri au ajuns in Braila si Galati


Reprezentanti ai aproximativ 100 de companii din aceste orase au participat la evenimentele organizate de BTL Design.

“62 de milioane de euro vor veni ca fonduri europene nerambursabile. Este fals ca am fi pierdut banii din 2007. Acestia sunt reportati in 2008, iar Romania beneficiaza si de o dispensa: daca este nevoie, banii din 2009 vor fi acordati tot in 2008”, a spus, in cadrul conferintei din Braila, Marius Roman, Secretar general adjunct la Ministerul IMM-urilor, Comertului, Turismului şi Profesiilor Liberale (MIMMCTPL).

In cadrul conferintei din Galati, Vodafone a prezentat internetul mobil si HSUPA pe care le ofera. In acest sens, compania a instalat si un stand unde oamenii de afaceri au putut testa solutia de internet mobil oferita.

Conferintele “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor” de la Braila si Galati au fost organizate de BTL Design si MIMMCTPL iar OTIMMC Galati si Camera de Comert si Industrie Braila la Braila, respectiv Camera de Comert si Industrie Galati la Galati, au fost coorganizatori.

Programul de conferinte pentru IMM-uri a fost lansat acum trei ani de catre BTL Design, si traverseaza tara, pentru a aduce in fiecare judet, solutii pentru intreprinderile mici si mijlocii.

Urmatoarele conferinte organizate de BTL Design vor avea loc pe 6 mai la Bucuresti, pe 15 mai la Bacau si pe 16 mai la Focsani.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii