Creste cererea de servicii de HR in logistica si industrie


Cererea de forta de munca in aceste domenii a crescut substantial, mai ales ca cele doua segmente de piata se dezvolta impreuna.

Cresterea volumului de schimburi comerciale dintre marii producatori si subcontractori a dus la dezvoltarea logistica. La randul sau, aceasta a fost propulasata si de tot ceea ce inseamna retail, se arata intr-un comunicat de presa al companiei de resurse umane MarketPlusHR.

Piata de resurse umane din Romania reflecta in directa proportionalitate situatia economica. In prima jumatate a lui 2008, cererea de servicii de HR pe piata a fost foarte mare, pe langa solicitarile clientilor <traditionali> (multinationale din telecom, servicii), au venit si cereri de recrutare din partea unor firme medii sau mari din domeniul industrial (electric, energetic, auto)”, spune Elena Nemteanu, General Manager, MarketPlusHR.

Companiile de constructii, retail, imobiliare si mai nou cele specializate in turism reprezinta in continuare un segment foarte important de exploatat de catre firmele de HR.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii