Darian evalueaza o parte a participatiilor Fondului Proprietatea


Compania Darian a semnat un contract in valoare de aproximativ 528.000 euro, pentru evaluarea participatiilor Fondului Proprietatea.

Contractul obtinut de jucatorul de pe piata evaluarii este unul dintre cele mai importante din istoricul societatii, se arata in comunicatul de presa.

Darian evalueaza cea mai mare parte (62) a participatiilor Fondului Proprietatea, in numar total de 88 de societati comerciale. Potrivit companiei, la cele 50 de societati castigate prin licitatie in luna ianuarie s-au adaugat in luna august inca 12, majoritatea din domeniul energetic si al distributiei de energie electrica.

Activitatea de evaluare este in prezent in faze finale pentru un numar de trei societati: Romgaz, Nuclearelectrica si Hidroelectrica.

Pentru celelalte societati din Fond, finalizarea procesului se asteapta la finele anului, urmand sa fie realizata o actualizare pentru bilantul anului 2008 in prima parte a anului 2009.

Aceasta operatiune de evaluare va servi pentru listarea Fondului la BVB, actiune preconizata pentru iunie 2009.

Fondata in noiembrie 1990 in Cluj-Napoca, Darian a incheiat primul semestru al acestui an cu o cifra de afaceri de peste 2 milioane de euro. Compania are o retea de 20 de birouri in principalele orase ale tarii si o echipa de profesionisti formata din peste 80 angajati si 100 de colaboratori.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii