Deloitte Romania si Reff&Asociatii - consultanti pentru firmele care vor sa obtina finantare pe piata AeRo


    


In efortul de a sprijini companiile mici si mijlocii si start-up-urile tn cautare de finantare, Deloitte Romania tn asociere cu societatea de avocati Reff & Asociatii SCA au devenit consultanti autorizati pe piata AeRo, noul sistem alternativ de tranzactionare administrat de Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

"Consideram ca noul sistem de tranzactionare va avea un rol benefic, atat pentru mediul de afaceri din Romania, cat si pentru piata de capital tn general, tntrucat vine tn sprijinul antreprenorilor tn cautare de finantare, tntr-un moment tn care accesul la metodele traditionale de finantare ramane dificil", a spus Ahmed Hassan, Country Managing Partner Deloitte Romania.

AeRo este segmentul de piata din cadrul sistemului alternativ de tranzactionare al BVB dedicat listarii companiilor la tnceput de drum, pentru finantarea proiectelor, povestilor lor de crestere, cresterea vizibilitatii si contributiei la dezvoltarea mediului de afaceri.

Sistemul alternativ de tranzactionare a fost tnfiintat de BVB pentru a oferi o piata cu mai putine cerinte de raportare din partea emitentilor, dar, tn acelasi timp, cu un nivel suficient de transparenta pentru investitori, pentru a-i motiva sa tranzactioneze.

Cu o prezenta globala tn peste 150 de tari, Deloitte ofera expertiza de talie internationala si cunoasterea tn profunzime a pietei locale, astfel tncat sa sprijine clientii, indiferent de locul unde activeaza.

Reff & Asociatii SCA este societatea de avocati membra a retelei Deloitte Legal, care este prezenta tn 57 de tari.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii