Elevate intra pe segmentul de publicitate in saloane de infrumusetare


Compania si-a completat portofoliul de servicii prin achizitia unei retele de spatii publicitare in saloane de infrumusetare deja existente. Investitia totala in achizitie si consolidarea noii retele s-a ridicat la 25.000 euro, dupa cum au detaliat pentru startups.ro reprezentantii Elevate.

Preluata in cursul anului de la compania ANPO Media, reteaua a fost consolidata si testata inainte de lansare, se arata in comunicatul de presa.

Consolidarea retelei a insemnat contractarea de noi saloane, verificarea celor preluate, investitia in suporturile propriu-zise si amplasarea lor cat mai avantajoasa, in timp ce testarea a insemnat lucrul punctual cu anumiti clienti pentru care mediul era foarte potrivit”, spune pentru startups.ro Tudor Maxim, director general Elevate.

Dintre brandurile care au  derulat deja campanii prin sistemul Elevate Chic se numara Porsche, Somersets, Kristal Credit, Impact Developer, Kudika, Geo etc.

In prezent, reteaua Elevate Chic acopera 80 de saloane de coafura si frizerie din zone centrale ale Capitalei.

Publicul targetat este unul activ, cu venituri medii si mari, majoritar feminin (in proportie de 65%).  Suporturile disponibile sunt cele clasice, de panotaj, si proiecte speciale (sampling, decorare oglinda, personalizare cearsaf de protectie etc).

"Reteaua Chic inseamna in primul rand o completare a acoperirii Elevate. Achizitia aduce o deschidere catre segmente noi de piata - clienti care targeteaza publicul feminin. In general, Chic inseamna o optiune in plus, o mai buna targetare catre un public mai receptiv aflat intr-o ipostaza relaxata, centrata pe nevoile personale”, spune Ramona Harsu, sales manager Elevate.

In anul 2005, Elevate a introdus conceptul de publicitate in lift in Romania. Dupa o perioada de trei ani, compania a lansat primul serviciu de afisaj digital in lift - Elevate Multimedia, se mai arata in comunicat.

In timp, aceste suporturi au fost completate de altele noi, astfel incat portofoliul Elevate cuprinde in prezent servicii de afisare clasica pe diverse formate, ecrane multimedia in cladiri de birouri, suporturi backlit si proiecte speciale neconventionale.

Pe langa Elevate Chic, compania mai detine trei retele de spatii publicitare indoor - Elevate Office, Elevate Rezidential si Elevate Hotel, reunite acum sub umbrela conceptului ”Indoordvertising”.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii