Eveniment dedicat online-ului, la Iasi


Organizat de Ziarul de Iasi impreuna cu asociatia “Oameni din Online”, Link Your Business este dedicat promovarii oportunitatilor de afaceri pe care le ofera mediul online.

Conferinta va avea loc peste trei zile, joi 26 martie, incepand cu ora 8.30, la Hotel Unirea, Sala “Cuza”, se arata in comunicatul de presa.

Evenimentul propune drept antidot al crizei economice si blocajului financiar actual solutii precum extinderea pe alte piete si identificarea unor noi oportunitati de afaceri prin intermediul internetului.

Conferinta este structurata in doua sectiuni. La sectiunea de dimineata participarea este publica si se face pe baza unei rezervari prealabile si achitarii unei taxe de 30 de lei. La sectiunea de dupa-amiaza participarea se face exclusiv pe baza de invitatie.

Temele abordate la prima sectiune sunt: managementul unui proiect online, branding online, publicitate online, search engine optimization, online marketing si e-commerce.

Printre speakerii ce vor tine o prezentare in sectiunea de dimineata se numara: Marius Alexa (Arhipelago.com), Oliviu Matei (Holisun.com), Ciprian Gavriliu (Play the Balls), Gabriel Curcudel (Advert Point), Adi Mironescu (Idegrafo), Cristian Ignat (Sdp-web.com). 

Sectiunea de dupa-amiaza este dedicata unui public deja specializat in diferite tipuri de afaceri pe internet si abordeaza teme precum: e-mail marketing, experiente online benefice cresterii brandurilor si solutii moderne de publicitate. Printre speakerii acestei seciuni se numara: Marius Ursache (Grapefruit), Alex Volocaru (Quo Vabiz) si Clement Nicolaescu (Arbointeractive).

Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite aici.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii