Evensys se extinde si devine partenerul MCE in Romania


MCE (Management Centre Europe) este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de training dedicate dezvoltarii strategiilor de management la nivel international.

Pentru mine, acest pas strategic inseamna completarea evenimentelor de masa, cu workshop-uri si training-uri foarte specializate, ce targeteaza top management-ul, avand traineri recunoscuti la nivel european, care isi ofera serviciile pentru trei - patru zile chiar in Romania”, spune Cristian Manafu, Managing Partner Evensys.

El mai spune ca desfasurarea programelor la nivel local reduce substantial cheltuielile de participare a managerilor romani. Asta pentru ca, pana acum, cei care au frecventat  programele organizate de MCE la nivel european, au suportat, pe langa taxa de participare, si cheltuielile cu sederea de cateva zile in strainatate.

Primele doua workshop-uri organizate de MCE in colaborare cu Evensys vor fi dedicate sectorului financiar si celui farmaceutic - "Financial planning and analysis for controllers" (26 - 29 octombrie 2009) si "Value Based Marketing in the Pharmaceutical Industry" (17 - 19 noiembrie 2009).

Rolul Evensys in noul parteneriat este cel de promovare si organizare a training-urilor si workshop-urilor MCE pe plan local.

Este o realitate faptul ca, in ultimii zece ani, mediul de afaceri din Romania a experimentat o serie de transformari majore - intai, a cunoscut o rapida dezvoltare, ca, in prezent, sa se confrunte cu dificultatile unui context economic nefavorabil. Astazi, mai mult ca niciodata, informatia la zi si focusarea pe aspectele de profunzime ale unui business sunt armele esentiale, ce pot sprijini companiile in lupta pentru mentinea stabilitatii si profitabilitatii pe termen lung”, spune David Goodwin, Director la Management Centre Europe.

MCE si-a inceput activitatea in anul 1961, la Bruxelles, ca reprezentanta europeana a Asociatiei Americane de Mangement (AMA). In prezent, MCE activeaza atat la nivel european, cat si global, concentrandu-se pe sectoare ca: telecom, energie si utilitati, dispozitive medicale, pharma etc.

Cu trei ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys acopera cinci arii de expertiza - Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii