EximBank a lansat un pachet de produse pentru proiecte finantate din fonduri structurale


Banca ofera co-finantare, pre-finantare, precum si scrisori de intentie neangajante. Potrivit reprezentantilor EximBank, creditele pot acoperi pana la 100% din necesarul de finantare.

Prin acest pachet de produse incercam sa sustinem atragerea de fonduri europene si sa facilitam accesul cat mai multor IMM-uri, companii mari sau administratii publice la aceasta forma de finantare”, spune Ionut Costea, presedintele EximBank.

Prin creditele de investitii destinate co-finantarii, o companie care a incheiat un contract de finantare cu autoritatea de management poate obţine 100% din valoarea cheltuielilor eligibile si neeligibile aferente contributiei proprii, se arata in comunicatul de presa. Finantarea se acorda in lei sau valuta, pe termen scurt, mediu si lung, in functie de tipul proiectului, perioada de implementare si capacitatea de rambursare a firmei.

In ceea ce priveste creditele destinate pre-finantarii unui proiect, acestea pot asigura pana la 100% valoarea finantarii europene obtinute de o companie si se acorda pe o perioada de maximum doi ani.

EximBank are 11 unitati teritoriale, in Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Timisoara, Buzau, Oradea, Deva si Alba Iulia.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii