Fastius: crestere de 100% in primele 5 luni din 2008


Compania de curierat a inregistrat o cifra de afaceri de 400.000 de euro in primele cinci luni din 2008.

Pentru intreg anul 2008, reprezentantii Fastius Curier estimeaza o cifra de afaceri de 1 milion de euro, se arata in comunicatul de presa.
 

 

"Cresterea este pe deplin justificata in contextul in care unele statistici referitoare la evolutia pietei de curierat arata ca acest domeniu va continua sa inregistreze, cel putin pana in 2009, un trend ascendent si o crestere de 20-30 % pe an”, spune Ciprian Pulpa, Executive Manager in cadrul Fastius Curier.
 

Comparativ cu aceeasi perioada din 2007, in primele cinci luni ale acestui an, compania a anuntat si o crestere sustinuta a portofoliului de clienti precum si o crestere de 100% a serviciilor de curierat rapid pe segmentul de business.
 

"Piata curieratului rapid pe segmentul business este inca una cu potential. Companiile se arata tot mai interesate de serviciile oferite de firmele de curierat rapid, in contextul in care presiunea timpului si a dead-line-urilor este tot mai mare, iar deciziile trebuie luate in cea mai mare viteza", spune Ciprian Pulpa.
 

Anul trecut, Fastius a inregistrat o cifra de afaceri de 500.000 de euro. In 2007, piata de curierat intern a avut o crestere de 25%.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii