Filipe Carrera vine la Bucuresti pentru a sustine doua workshop-uri


Evenimentele vor avea loc in perioada 31 mai - 1 iunie, principalele teme abordate fiind “Business Networking - cum sa ne dezvoltam reteaua de afaceri” si “Digital Marketing - cum sa fim eficienti in era digitala”.

Prin Business Networking poti sa iti sporesti vanzarile cu noi clienti, poti sa te faci cunoscut mai usor, poti sa castigi noi parteneri de afaceri sau investitori pentru afacerea ta, se arata in comunicatul de presa.

Cu ocazia celui de-al doilea astfel de eveniment organizat la Bucuresti, participantii vor afla cum sa beneficieze la maxim de acest instrument, cum sa foloseasca noile tehnologii pentru sporirea contactelor de calitate, cum sa-si extinda afacerea dincolo de granite.

Noile tehnologii sunt acum la indemana tuturor, fie companie, fie consumator, iar patrunderea in era digitala poate fi inlesnita de informatii clare, dezgolite de limbajul tehnic, precum si de o intelegere corecta a schimbarilor structurale survenite in comportamentul consumatorului 2.0 si a impactului noilor tehnici, se mai arata in comunicat.

In cadrul workshop-ului “Digital Marketing - cum sa fim eficienti in era digitala”, participantii pot invata despre cum sa beneficieze la maxim de noile tehnologii informationale, cum sa atraga noi clienti imbinand principiile marketingului traditional cu particularitatile new media, cum sa-si creeze o identitate solida in mediul virtual.

Filipe Carrera este speaker international, trainer, coach si consultant. Detine un MBA si este specializat in economie, e-business, e-learning si marketing. In 2008 a primit distinctia de cel mai bun trainer din lume la congresul mondial al organizatiei Junior Chamber International, in cadrul careia este responsabil cu departamentul de training al organizatiei in Europa.


Nu exista comentarii