In 2007, salariile au inregistrat cea mai mare crestere de pana acum


Conform unui studiu realizat de PricewaterhouseCoopers Romania, exista o tendinta de atenuare a decalajului dintre salariile oferite in diferite zone ale tarii.

Potrivit PayWell Romania, studiu de salarii si beneficii realizat de compania PricewaterhouseCoopers Romania, in firmele din tara noastra continua tendinta de diversificare a pachetului salarial prin cresterea ponderii bonusurilor si beneficiilor in raport cu salariul brut.

In 2007 se remarca cea mai importanta crestere salariala reala de pana acum, dar si comparativ cu alte tari din regiune, se arata in comunicatul de presa al PricewaterhouseCoopers.

Departamentul Human Resource Services al PricewaterhouseCoopers a remarcat si existenta unei tendinte de atenuare a diferentelor salariale atat pe verticala, cat si pe orizontala structurii organizatorice a companiei. Astfel, incep sa scada diferentele salariale atat intre directorii departamentelor, cat si cele dintre managerii si specialistii din cadrul aceleiasi companii.

Studiul salarial PayWell 2008 pentru Romania cuprinde date salariale si informatii despre politicile de resurse umane furnizate de 250 de companii din 14 sectoare de activitate si analizeaza si compara strategiile de salarizare si sistemele de beneficii practicate de cele mai importante companii active pe piata romaneasca.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii