Invata cum sa organizezi un eveniment la Event Academy


Aflat la cea de-a treia editie, evenimentul este organizat de Asociatia studenteasca DaAfaceri, in perioada 3 - 7 mai, in Bucuresti.

Event Academy isi propune sa ofere participantilor o pregatire in domeniul organizarilor de evenimente, atat prin prezentarea tuturor etapelor necesare pornirii si finalizarii cu succes a unui astfel de proiect, cat si a diferitelor ramuri de activitate, se arata in comunicatul de presa.

Programul va consta in seminarii impartite pe patru tipuri de evenimente, avand moderatori de la firme specializate in domeniu, dupa cum urmeaza: 3 mai - Concerte (Emagic); 4 mai - Evenimente de Marketing (FunkyBusiness); 5 mai - Briefing & Debriefing Day; 6 mai -  Targuri (Catalyst); 7 mai - Evenimente Culturale (EstenEst).

Dupa incheierea workshop-urilor, participantii vor fi grupati in echipe de doua persoane, cu sarcina de a concepe un eveniment virtual, ce va fi evaluat si premiat (primele trei proiecte) de catre un juriu specializat. Concursul va avea loc pe data de 13 mai.

DaAfaceri este o organizatie studenteasca din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, infiintata in 2003. DaAfaceri urmareste cultivarea spiritului antreprenorial in randul studentilor si dezvoltarea profesionala a acestora pentru o mai buna integrare in mediul de afaceri din Romania.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii