Investitie de 0,2 mil. euro intr-un centru anti-imbatrainire din Bucuresti


Centrul Sansage va incepe sa functioneze la inceputul lunii viitoare, vizand clientii cu varste intre 35 si 50 de an

Investitia ii apartine lui Adrian Stanescu, specialist in gerontologie si geriatrie, fiind angajat al Institutului National de Gerontologie si Geriatrie “Ana Aslan”.

Unitatea este amplasata in zona Unirii din centrul Capitalei si are o suprafata de 150 mp. Printre tratamentele oferite sunt cele anti-imbatranire, cele de estetica dentara, de wellness si infrumusetare, fitness si aquagym.

Adrian Stanescu spune pentru startups.ro ca in acest an Sansage va vinde lunar in jur de 100 - 200 de pachete de tratamente, iar alti 100 - 200 de pacienti vor solicita numai anumite tratamente.

Costul minim al unui tratament anti-imbatranire este de 1.000 de euro, iar pretul maxim este de aproximativ 50.000 de euro. Adrian Stanescu estimeaza ca cel mai solicitat pachet va fi cel de 2.000 de euro, care se deruleaza pe parcursul a doua luni.

Investitorul detine in zona Otopeni din nordul Bucurestiului si un centru dedicat Alzheimer-ului, cu o capacitate de 14 locuri, lansat in luna martie, anul trecut. Pana la sfarsitul acestui an, centrul va creste la capacitatea de 62 de locuri, pe baza unei investitii de 1,2 milioane de euro, a declarat Adrian Stanescu in cadrul unei conferinte de presa.

Finantarea pentru proiecte provine in proportie de 70% din resursele proprii ale investitorului si 30% din credite bancare. Adrian Stanescu estimeaza ca toate investitiile vor fi recuperate in aproximativ patru - cinci ani. 

Pe segmentul dedicat Alzheimer, compania care detine centrul, Oxxygene, negociaza extinderea in franciza si are cereri din Vrancea si Valeni de Munte. Francizele vor putea fi preluate pe o perioada de un an, cu posibilitatea de prelungire anuala.

Pe langa cele doua investitii, Oxxygene intentioneaza sa dezvolte alte doua divizii: junior (dedicat copiilor si lansat in toamna acestui an) si eco.
In prezent, Oxxygene are 23 de angajati, inclusiv colaboratori, dintre care 12 pentru Sansage.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii