Investitie de 130.000 de euro intr-o brutarie Cinnabon


Cea de-a treia unitate a lantului Cinnabon in Romania a fost deschisa pe o suprafata de 85 mp, in centrul comercial Sun Plaza din Bucuresti.

Unitatea este situata in food court si nu are propria zona de mese, ci doar bucataria si zona de servire, dupa cum a detaliat pentru startups.ro Carmen Lupulet, director de marketing la Cinnabon.

Primele doua brutarii Cinnabon au fost inaugurate anul trecut, in centrul comercial Baneasa Shopping City din Capitala, cu o investitie de aproximativ 250.000 de euro, se arata in comunicatul de presa.

Detinatorul master francizei Cinnabon in Romania intentioneaza sa mai deschida inca doua unitati in centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, in luna aprilie.

Potrivit reprezentantilor companiei, decizia de extindere se bazeaza pe succesul pe care l-au avut retetele originale de rulouri cu scortisoara Cinnabon in randul consumatorilor romani.

Carmen Lupulet spune ca atat unitatile deja existente, cat si cele care vor urma, reprezinta investitiile master francizatului roman.

Afacerea Cinnabon a fost lansata in 1985 in Seattle, SUA. In prezent, exista aproximtativ 600 de brutarii in circa 30 de tari.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii