Iulius Group a deschis cu 60 mil. de euro un centru comercial la Suceava


Mall-ul a fost lansat pe 15 noiembrie si ocupa o suprafata inchiriabila de de 50.000 mp.

Factorii care ne-au determinat sa construim acest mall la Suceava au fost multipli: potentialul economic al zonei, asezarea geografica deosebita, cat si factorii de natura demografica”, spune Iulian Dascalu, presedintele companiei Iulius Group.

Centrul comercial are o parcare cu 1.200 de locuri, se arata in comunicatul de presa al companiei.

Mall-ul de la Suceava detine, pe langa magazine, o zona de foodcourt cu 1.200 de locuri, alcatuita din 12 restaurante cu specific variat, un casino, un sport pub, un spatiu de joaca pentru copii, un teren de fotbal in aer liber, un patinoar etc.

Inca din primele doua zile de functionare, Iulius Mall Suceava a înregistrat un trafic de 200.000 de persoane, aproximativ cat populatia municipiului Suceava. In aceste conditii, reprezentantii mall-ului estimeaza pentru anul 2009 un trafic de 7 milioane de clienti si vanzari de peste 70 milioane de euro.

Cu o prezenta de opt ani pe piata retailerilor de mari dimensiuni, reteaua Iulius Mall mai detine centre comerciale in orasele Iasi, Timisoara si Cluj. Pe viitor, compania Iulius Group isi propune sa-si dezvolte reteaua actuala de mall-uri in orasele din Romania cu peste 100.000 de locuitori.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii