KA International deschide un showroom la Iasi


Compania comercializeaza decoratiuni interioare iar acesta este al doilea showroom deschis in Romania, la mai putin de un an de la intrarea pe piata noastra.

Investitia initiala in noul magazin depaseste 100.000 de euro iar reprezentantii companiei estimeaza ca noul magazin va inregistra o cifra de afaceri de 100.000 de euro in 2008, se arata in comunicatul de presa.

In urmatorii trei ani, cifra de afaceri pentru acest magazin ar urma sa ajunga la 1,5 milioane de euro, obiectivul principal fiind castigarea pozitiei de lider pe piata decoratiunilor interioare din Iasi.

Primul an este cel in care dorim sa aducem o schimbare in asteptarile clientilor nostri, sa introducem conceptul de <moda> in domeniul decoratiunilor interioare. Ne asteptam ca acest magazin sa fie un succes, sa  atraga clienti din toata zona Moldovei”, spune Raluca Patrascu, Director General al Vantelle SRL, firma care a preluat franciza KA International in Iasi.

Noul magazin are o suprafata de 100 mp, fiind pozitionat intr-o zona accesibila traficului, pe strada Pacurari, zona recunoscuta pentru magazinele pentru amenajari interioare.


Un articol startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii