Leasing pentru vehicule comerciale grele


BCR Leasing lanseaza, incepand cu aceasta saptamana, o campanie promotionala pentru finantarea achizitionarii de vehicule comerciale grele (peste 3,5 tone).

Produsul de leasing promovat de BCR are un avans minim de 5% si o dobanda de 7% (variabila in functie de indicele EURIBOR la trei luni), se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Oferta este valabila pana pe 30 aprilie anul acesta si se adreseaza firmelor din diverse domenii precum transporturi, constructii, petrochimie, etc, precum si companiilor implicate in turism, comert si servicii.

Evolutia cererii pe piata auto in 2007 a determinat o modificare relevanta a structurii vanzarilor BCR Leasing pe acest segment. Ponderea vanzarilor companiei pe segmentul leasing pentru vehicule comerciale a crescut semnificativ, de la 16% in 2006, la aproape 27% in 2007, conform datelor oferite de companie. De asemenea, valoarea bunurilor finantate pe acest segment a crescut de la circa 47 milioane de euro in 2006, la aproximativ 102 milioane de euro in 2007.

BCR Leasing este prezenta pe piata romaneasca de profil din 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, acum parte a grupului financiar Erste.

 


Nu exista comentarii