Life Memorial Hospital a ajuns la investitii totale de 17 mil. euro


In decurs de doi ani, valoarea investitiilor in proiect a crescut cu sapte milioane de euro iar suprafata spitalului detinut de MedLife in Bucuresti a ajuns la 12.500 mp.

In aceasta luna, MedLife finalizeaza un nou proiect de extindere in cadrul Life Memorial Hospital, se arata in comunicatul de presa. Este vorba despre deschiderea unui mini-complex de apartamente de lux in cadrul maternitatii (apartamentele vor avea cate doua camere - rezerva si living).

La aceasta extindere se adauga si alte proiecte derulate in ultimii doi ani pentru dezvoltarea spitalului. Cea mai mare parte a investitiilor a fost directionata catre achizitionarea de noi echipamente destinate blocului operator si celor 40 de specialitati medico-chirurgicale, deschiderii Centrului de Medicina Materno - Fetala, integrat in cadrul spitalului, inaugurarii unui departament de oncologie si extinderii spatiului de spitalizare, Life Memorial avand 150 de paturi.

Life Memorial Hospital a fost deschis in a doua jumatate a anului 2007. De la infiintare si pana in prezent, spitalul a inregistrat aproximativ 27.000 de pacienti, 10.000 de interventii si circa 1.500 de nou nascuti. In tot acest interval, sectiile de pediatrie si obstetrica-ginecologie au inregistrat un grad de ocupare de 80%, in timp ce in sectiile de chirugie - ORL, oftalmologie, chirurgie plastica si reparatorie, chirurgie generala - gradul de ocupare a fost de 50%. Potrivit reprezentantilor Medlife, zilnic sunt inregistrate in medie 35 de noi internari.

Pentru acest an, reprezentantii Life Memorial Hospital estimeaza ca cifra de afaceri va atinge 20 de milioane de lei, dublu fata de valoarea inregistrata in 2008, veniturile obtinute lunar pastrand aceeasi tendinta de crestere.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii