Lindab Romania: 46,7 mil. euro cifra de afaceri in 2007


Vanzarile companiei au crescut cu 23% anul trecut, fata de 2006.

Lindab Romania, companie activa pe segmentul sistemelor de invelitori, a inregistrat anul trecut o crestere a vanzarilor de 23%, atingand o valoare a cifrei de afaceri de 46,7 milioane de euro, se arata in comunicatul de presa. La aceasta suma se adauga vanzarile de 20 de milioane de euro obtinute de Lindab Astron Building Systems in 2007.

La nivel international, Grupul Lindab a raportat in 2007 o crestere de 22% comparativ cu 2006, cifra de afaceri aferenta anului 2007 depasind valoarea de 1 miliard de euro.

"Pentru urmatorii ani, investitiile Lindab Romania se vor orienta cu preponderenta catre consolidarea brandului Lindab in Romania, vizand cele doua mari domenii pe care suntem activi, Profile si Ventilatii. Urmarim o prezenta puternica pe piata constructiilor industriale si, de asemenea, ne-am propus consolidarea activitatii in industria sistemelor de ventilatii", spune Andrei Sulyok, director general, Lindab Romania.

Divizia Profile a Lindab Romania a inregistrat in 2007 o crestere de 22%, vanzarile atingand valoarea de 43,9 milioane de euro (fata de 36 milioane de euro in 2006).

Sistemele de Ventilatii au asigurat anul trecut vanzari de 2,8 milioane de euro (comparativ cu 2 milioane de euro in 2006), inregistrand astfel o crestere de 40%, fata de 2006.

La nivel de Grup, Divizia Profile a inregistrat anul trecut o evolutie pozitiva, de 18% (510 milioane de euro), iar Divizia Ventilatii a inregistrat o crestere cu 26% (490 milioane de euro).

"Pentru 2008 ne-am propus deschiderea unui Centru de Instruire Lindab, in vederea combaterii unei probleme reale cu care ne-am confruntat si anul trecut, si anume lipsa specialistilor de pe piata fortei de munca in constructii", spune Sulyok.

Compania Lindab, prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994, dezvolta, produce si promoveaza solutii complete pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii, folosind ca materie prima tabla de otel.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii