Materia, singurul targ de design contemporan in piele din Romania, devine eveniment european


    


Pe langa designerii din Romania, la editia din 4 - 5 noiembrie 2017 de la Sala Dalles din Bucuresti, vor fi prezente si brandurile europene Giulia Boccafogli si Maison Dressage din Italia si Christina Karakalpaki din Grecia, cu o selectie inedita de coliere, genti si rochii, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Prezenta participantilor straini deja de la a treia editie Materia este o validare a faptului ca mergem in directia buna. Imi doream acest lucru, dar nu m-am asteptat sa se intample atat de repede. Targul Materia a fost primit cu un entuziasm fantastic, poate si datorita conceptului - suntem singurul targ din Romania care promoveaza creatiile contemporane din piele - ceea ce inseamna o sustinere constanta a creativitatii, exprimata prin acest material atat de versatil. Editiile precedente ne-au demostrat ca publicul roman isi doreste obiecte inedite si de calitate si ne dorim sa ii surprindem la fel de placut si la aceasta noua editie”, spune Dan Piersinaru, organizatorul targului Materia.

Creat si sustinut de Platforma Autor, Materia se afla la a treia editie si este primul targ contemporan de design in piele care isi propune sa devina in lumea creatorilor in piele ceea ce Autor este in bijuteria contemporana: o platforma dedicata designerilor si creatorilor care lucreaza in piele sau au ca material principal de creatie pielea.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii