MedLife a deschis prima clinica din afara Bucurestiului


Unitatea are la baza o investitie de 2,5 milioane de euro si se afla in Timisoara.

Din totalul sumei investite, 1,5 milioane de euro reprezinta costul dotarii cu echipamente, se arata in comunicatul de presa. Restul banilor au fost utilizati pentru amenajarea cladirii, recrutarea si pregatirea personalului medical din aceasta clinica.

Hyperclinica MedLife Timisoara este situata in zona Garii de Nord din Timisoara, se intinde pe o suprafata de 1.500 mp, are trei etaje si include un laborator de analize si un numar de 25 de cabinete medicale pentru numeroase specialitati medicale.

Deschiderea Hyperclinicii din Timisoara este inclusa in planul de extindere agreat cu International Finance Corporation (IFC), care a devenit actionar al MedLife in octombrie 2006. Parteneriatul cu IFC prevede ca MedLife sa investeasca 25 de milioane de dolari in constructia a cinci Hyperclinici si Spitale private in Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Brasov si Constanta.

Anul trecut, MedLife a obtinut o cifra de afaceri de 12,7 milioane de euro, in crestere cu 67% comparativ cu anul 2006, cand cifra de afaceri a fost de 7,5 milioane euro. In 2008, compania a bugetat o cifra de afaceri de 22 de milioane de euro, in crestere cu peste 75% comparativ cu anul 2007.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii