MedLife vrea o cifra de afaceri de 38 milioane de euro in 2010


Bazandu-se pe cresterea puternica a segmentului de retail (fee for service), compania a recrutat un manager pe retail de la Banca Transilvania.

Trecem prin cea mai importanta etapa de dezvoltare si expansiune a business-ului nostru - fapt conditionat si de cresterea puternica a segmentului de retail, precum si de potentialul acestui segment in urmatorii ani. In perioada imediat urmatoare intentionam sa mai facem si alte achizitii importante si sa crestem cu 40% cifra de afaceri de anul viitor, ajungand la minim 53 de milioane de euro, fata de 38 de milioane de euro in 2010”, spune Mihail Marcu, presedinte MedLife.

Incepand de astazi, Daniela Badea este Channel Distribution Manager si este responsabila de crearea si coordonarea departamentului de vanzari de servicii medicale pe segmentul de retail, precum si de implementarea politicilor de promovare pe acest segment, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Inainte de a se alatura echipei MedLife, Daniela Badea a fost (timp de patru ani) Senior Relationship Manager la divizia pentru medici a Bancii Trasilvania.

In prezent, MedLife are in derulare mai multe proiecte in Bucuresti si in tara, parte a programului de investitii in valoare de 20 de milioane de euro, sustinut in parteneriat cu IFC, divizia de finantare a Bancii Mondiale. Printre acestea se numara dezvoltarea a patru spitale, deschiderea a patru clinici si extinderea lantului propriu de farmacii PharmaLife.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii