mobilpay.ro scade comisioanele la tranzactiile efectuate prin SMS


Incepand cu 1 noiembrie 2009, Netopia Sistem a redus comisioanele percepute pentru tranzactiile prin SMS efectuate prin intermediul serviciului mobilpay™.

Reducerea se aplica in cazul tuturor partenerilor, noul comision urmand sa fie de 1,2 euro pentru o tranzactie.

Aceste modificari urmaresc tendinta descendenta a comisioanelor si, in acelasi timp, pozitioneaza oferta mobilpay.ro ca fiind cea mai buna de pe piata. Oferim in acest moment, alaturi de cel mai bun comision de pe piata, o solutie tehnologica integrata, unica, ce combina atat plata prin SMS, cat si plata prin card bancar. Urmarim prin aceasta rearanjare a comisioanelor sa ne intarim pozitia de lider in tranzactii electronice in Romania”, spune Antonio Eram, Founder & CEO al Netopia Sistem.

Noua valoare de comision se aplica tuturor comerciantilor inrolati in sistemul mobilpay™, precum si celor care vor dori de acum inainte sa implementeze serviciul mobilpay™ in oferta lor.

Partenerii si clientii mobilpay™ sunt reprezentati de nume importante din industria online din Romania (Netbridge, Neogen, GSP, Ringier Romania, Sanoma Hearst Romania, Realmedia Network etc.), dar si de institutii financiare, start-up-uri si servicii conexe.

Potrivit reprezentantilor Netopia Sistem, platfoma mobilpay.ro ofera in acest moment singura solutie integrata de plata prin SMS si card bancar din Romania, care opereaza la un nivel de securitate crescut tranzactionarea platilor electronice.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii