New Kopel Group estimeaza pentru acest an venituri de 45 de milioane de euro


Cifra de afaceri este cu 50% mai mare fata de anul trecut. Cea mai mare pondere in venituri o au leasing-ul si vanzarea de masini second - hand.

Dudy Perry, CEO al New Kopel Group, a spus pentru startups.ro ca anul viitor va fi in general mai bun pentru grup, iar veniturile din vanzarea de masini second - hand se vor dubla fata de acest an.

Anul acesta, 50% din venituri au provenit din vanzarea de masini second - hand, acestea fiind de aproximativ 200 de masini comercializate lunar.
In medie, o masina second hand din grup s-a vandut in acest an cu 6.000 de euro.

Anul viitor, compania apreciaza ca o pondere importanta in vanzari vor avea masinile Opel.

De la inceputul lunii septembrie, Union Motors, parte din grupul New Kopel, a devenit dealer Opel si estimeaza ca anul viitor va vinde 30% dintre masinile Opel din Bucuresti.

Showroom-ul Opel al Union Motors este aplasat in nordul Bucurestiului, pe autostrada Bucuresti - Ploiesti. Pentru acest showroom, la incepul lui 2010, New Kopel a achizitionat centrul de vanzari Ipso, reprezentanta Dacia - Renault. Investitia totala in achizitionarea centrului si reamenajarea acestuia a fost de aproximativ 6 milioane de euro. Showroom-ul are o suprafata de 800 mp.

Pe langa Opel, New Kopel este si dealer Suzuki.

De asemenea, anul viitor, New Kopel mizeaza si pe aducerea marcii chinezesti Chery in Romania. Reprezentantii New Kopel spun ca vor lansa aceasta marca in prima parte a anului viitor. Preturile masinilor Chery sunt apropiate de cele de la Dacia. Romania este prima tara din Uniunea Europeana unde vor fi comercializate masinile acestei marci.

"Anul viitor, piata auto va incepe sa-si revina pentru ca multi cumparatori si-au amanat achizitionarea de masini din 2009 si 2010", a spus Dudy Perry, in cadrul unei conferinte de presa. 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii