Noi solutii de securitate pentru companii mici si magazine online


Solutiile sunt destinate companiilor cu pana la 100 de utilizatori si magazinelor online si au fost lansate de compania Trend Micro.

Trend Micro si-a extins gama de solutii Worry-Free Security cu o noua linie de aplicatii, Worry-Free Business Security 5.0, solutie pentru securizarea infrastructurii IT a micilor companii si Worry-Free SecureSite, dedicata magazinelor online, se arata in comunicatul de presa.

Ambele programe sunt create pentru a proteja infrastructura informatica, dar si informatiile confidentiale referitoare la clienti si, cel mai important, reputatia acestor firme.

In afara protectiei la spyware, virusi, spam, phishing sau continut web neadecvat, solutiile Worry-Free includ functii adaptate nu doar la evolutia amenintarilor informatice ci si la schimbarile petrecute in modul in care oamenii lucreaza in prezent fata de cum se lucra acum patru ani.

Worry-Free Business Security 5.0, prin functia "location-awareness", ofera utilizatorului posibilitatea de a folosi laptopul fie ca este la birou, fie ca este in afara lui, prin modificarea automata a unor configurari. Datele companiei sunt protejate chiar si atunci cand angajatii utilizeaza o conexiune wireless la Internet in afara firmei.

SecureSite este o solutie noua din gama Worry-Free, destinata magazinelor online ale caror reputatie si venituri depind in mare masura de securitatea site-ului propriu. Aplicatia web monitorizeaza vulnerabilitatile acestor website-uri si vine ca o completare la tehnologiile de incriptare SSL utilizate de magazinele online pentru a face mai sigure tranzactiile pe Internet. 

De exemplu, SecureSite monitorizeaza vulnerabilitati precum cross-site scripting (XSS), injectari cu cod SQL, scurgeri de informatii, injectari cu cod Xpath, atacuri generate de roboti si multe altele. Worry-Free SecureSite este deocamdata disponibila in versiune beta, versiunea comerciala urmand a fi lansata in trimestrul al treilea al acestui an.

Pentru piata din Romania, unicul distribuitor al tehnologiilor Trend Micro este compania Gecad Net.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii