Organicbaby.ro a deschis showroom cu vanzare


Lansat in urma cu patru luni,  magazinul online are acum si un spatiu de prezentare a produselor.

Showroom-ul a fost deschis in cadrul sediului companiei, situat in centrul Bucurestiului, a spus pentru startups.ro Claudia Nicolae, fondatorul Organicbaby.ro. Suprafata totala a sediului este de 120 mp.

Investitia totala in afacere, de la lansare si pana in prezent, se ridica la circa 75.000 de euro. Suma investita pana in prezent in afacere a acoperit cheltuielile cu amenajarea spatiului, stocul de marfa, precum si promovarea afacerii.

Organicbaby.ro comercializeaza produse organice non-food pentru copii si bebelusi, importate din Anglia.

Piata produselor ecologice din Romania are un potential foarte mare. Problema este ca oamenii inca nu sunt foarte bine informati, ceea ce-i face sa fie putin reticenti la achizitionarea de produse organice. Dar, cu siguranta, interesul este in crestere”, mentioneaza Claudia Nicolae.

Ea spune ca vanzarile din primele patru luni de la lansarea Organicbaby.ro s-au situat la o medie de aproximativ 25.000 de lei/luna.

Odata cu deschiderea showroom-ului, la comenzile online se vor adauga si vanzarile din magazin, de unde se pot ridica inclusiv produsele comandate pe site.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii