Rafar deschide cel de-al doilea magazin Bijoux Terner din tara


Noua unitate este amplasata la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City din Bucuresti si are o suprafata de 50 mp.

Consider ca momentul ales pentru deschiderea primului magazin in Bucuresti este foarte potrivit. Ma astept la o crestere a interesului pentru accesorii, avand in vedere ca acestea nu doar completeaza o tinuta, ci o pot reinventa, aducand-o in tendinte", spune Ramona Stanciulescu, CEO Rafar.

Primul magazin Bijoux Terner din tara a fost deschis in luna noiembrie a anului trecut, in orasul Oradea, potrivit reprezentantilor Rafar.

Oferta Bijoux Terner consta in aproximativ 4.500 de bijuterii, posete, genti, esarfe, ceasuri, cravate sau butoni, se arata in comunicatul de presa. 
Accesoriile se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, iar pretul de vanzare pentru orice articol din magazin este de 59 lei.

Rafar, divizia de fashion a grupului RTC, a deschis pana in prezent 28 magazine, cu o suprafata totala de aproximativ 15.000 mp. Portofoliul Rafar cuprinde francizele pentru marcile Debenhams, Olsen, Mandarina Duck, Sacoor Brothers, Kanz, Pablosky, Toi&Moi, Forever 18, Bijoux Terner, J.Press, Bally, Bruno Magli si Fratelli Rossetti.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii