real,- intra pe piata de retail din Bacau


Lantul de hipermarketuri real,- deschide la Bacau cel de al 16-lea magazin din Romania pe baza unei investitii totale de peste 17 milioane de euro.

Noul hipermarket real,- dispune de o suprafata utila de vanzare de peste 6.100 mp si beneficiaza de o parcare terana de 1.250 de locuri, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

real,- a anuntat deschiderea de sapte noi unitati comerciale in acest an, cu o investitie de 150 de milioane de euro, dintre care Bucuresti Berceni si Bacau au insumat o investitie de aproximativ 40 milioane de euro. La sfarsitul anului 2008, real,- Hypermarket Romania va detine o retea operationala de 21 de hipermarketuri.

Finalizarea cu succes a planului nostru de expansiune asa cum ne-am propus (21 de hypermarketuri in primi trei ani) ne va permite sa continuam deschiderea de noi magazine si in anii urmatori. Pentru anul acesta vizam noi unitati in orase cum ar fi Arad, Oradea, Pitesti. In in anii urmatori ne vom indrepta atentia atat spre Capitala, unde ne vom continua expansiunea, cat si spre alte orase din tara, cu predilectie cele din regiunea Moldovei”, spune Tjeerd Jegen, Managing Director al real,-Hypermarket Romania .

Potrivit companiei, oferta de produse comercializate de peste 40.000 pe ambele sectoare, alimentar si nealimentar, provine in proportie de 80% de la producatori si furnizori locali. 

Divizia real,- Hypermarket face parte din grupul Metro, unul dintre cei mai mari retaileri la nivel mondial, prezent in 31 de tari, unde detine peste 2.200 de magazine in care lucreaza in jur de  280.000 de angajati.

In anul 2007, real,- Hypermarket Romania a inregistrat vanzari de 367 de milioane de euro, de aproape cinci ori mai mult decat in 2006.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii