RTC investeste 1,2 mil. euro in primul restaurant Vapiano din tara


Restaurantul a fost deschis in Bucuresti si are la baza un contract de franciza, anul acesta urmand  sa mai fie inaugurata inca o unitate.

Marca Vapiano provine din Germania si este prezenta in 15 tari. Noul restaurant are o suprafata de 450 de mp si o capacitate de 130 de locuri.
Octavian Radu, fondatorul Grupului RTC, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca restaurantul deschis astazi in cladirea de birouri Anchor Plaza din Capitala va genera vanzari de 1,5 milioane de euro, in 2009.

Vapiano este un succes in sine, datorita caracterului unic al brandului: aduce un suflu nou industriei restaurantelor, conceptul sau fiind unul simplu si inovativ in acelasi timp: serviciu rapid, mancare proaspata si high class. Estimam ca aceasta unitate va avea 500 de vizitatori pe zi”, spune Sebi Vasilescu, CEO Divizia Sebra a RTC, care opereaza francizele din industria ospitalitatii.

Planurile de extindere prevad deschiderea unei noi unitati Vapiano in fiecare an. Cel mai probabil, urmatorul restaurant al marcii se va afla tot intr-o cladire de birouri.

Vapiano este al doilea brand international din portofoliul Sebra, dupa lansarea cafenelei Cup&Cino, franciza inaugurata oficial in luna septembrie 2008, prin deschiderea primei unitati in spatiul magazinului Diverta Magheru din Bucuresti.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii