S-au desemnat castigatorii programului Tineri Antreprenori


Competitia de planuri de afaceri din cadrul programului a fost castigata de Teodor Mincu, pentru platforma Doctorbun.ro.

Teodor Mincu intentioneaza sa realizeze un canal de comunicare online intre medici si pacienti. Pacientii pot gasi raspunsuri la intrebari legate de starea lor de sanatate iar medicii pot primi feedback din partea pacientilor.

Pe locul doi s-a aflat planul de afaceri realizat de Diana Branzila pentru o agentie de “Turism relational/turism pentru oameni singuri”. Afacerea ar urma sa realizeze pachete turistice personalizate in functie de gradul de compatibilitate dintre clienti, din punct de vedere al aspiratiilor, hobby-urilor, varstei, studiilor si a altor caracteristici comportamentale.

Locul trei a fost ocupat de un proiect din domeniul resurselor umane elaborat de Silvia Mihaela, care isi doreste sa ofere servicii de specialitate (recrutare si selectie de talente, training pentru crearea si dezvoltarea de competente profesionale, coaching si evaluare psihologica) pentru companiile mici si mijlocii.

Proiectul Tineri Antreprenori a fost initiat de Junior Chamber International Bucuresti, parte a Junior Chamber International (JCI). Programul s-a desfasurat intre 12 mai - 5 iunie, timp in care o serie de tineri au beneficiat de mentoring din partea unor antreprenori cu experienta precum Radu Tudorache, Calin Fusu, Bobby Voicu, Dan Virtopeanu sau Vlad Nedelcu.

Cu o vechime de 64 de ani, JCI este cea mai mare organizatie din lume pentru tineri lideri si antreprenori.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii