Se apropie cea de-a doua editie a Business Club Conferences


Evenimentul, organizat de Business Club, va avea loc in perioada 5 - 7 mai, in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, si se adreseaza tuturor tinerilor interesati de antreprenoriat, vanzari, marketing, psihologia afacerilor.

Principalul obiectiv al proiectului este sa sustina formarea generatiei actuale de antreprenori si sa fie o sursa de informare si educatie extra-universitara in stiintele antreprenoriale, se arata in comunicatul de presa.

La eveniment vor participa, ca si la editia din 2009, speakeri de top din Romania si strainatate, care vor dezbate teme de actualitate din domeniul afacerilor.

De-a lungul celor trei zile, participantii vor avea acces la cunostintele si experienta speakerilor invitati privind conducerea unei afaceri de succes, fie ca doresc sa urmeze drumul antreprenoriatului, fie ca vor sa-si construiasca o cariera in top management. Ei vor putea invata cum sa devina buni lideri, cum sa aleaga cele mai potrivite tactici de marketing si cum sa interactioneze cu toti cei implicati in business-ul lor.

Printre speakerii internationali care au acceptat sa participe la eveniment se numara: John N.Brennan, doctor in aptitudini personale la Universitatea din Rochester NY, fondator si CEO Interpersonal Development Inc, companie specializata in programe de formare si dezvoltare personala; Roxana Zegan, senior art director, Crispin Porter+Boguski, specialist in marketing experential, comunicare vizuala si branding 360;Michael Carroll, ucenic al parintelui NLP-ului John Grinder, fondator al NLP Academy, UK; Steven D’Souza, autor al best-seller-ului ”Brilliant Networking”.

Business Club face parte din organizatia studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte, infiintata in 1999 in cadrul Academiei de Studii Economice.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii