Seminar sustinut de antreprenori pentru antreprenori


Start-Up School BCR isi propune sa ofere un ghid de informatii practice despre tot ce ar trebui sa stie un antreprenor legat de lansarea si dezvoltarea cu succes a unui start-up online, parcurgand toti pasii esentiali in dezvoltarea proiectului.

Evenimentul va avea loc pe 9 decembrie, in cadrul celei de-a treia editii a NetCamp, se arata in comunicatul de presa al Evensys.

Printre cei care vor discuta pe larg despre abordari inovative si afaceri online fezabile se numara: Orlando Nicoara (General Manager, MediaPro Interactiv), Vladimir Oane (CEO, uberVU), Vlad Stan (Founder, Seed Money), Dragos Manac (Advisor to Technology Startups), Dan Virtopeanu (General Manager, Voxline), Adrian Soare (Consultant independent ), Cristian Manafu (Managing Partner, Evensys).

Participantii la eveniment vor avea ocazia sa parcurga alaturi de vorbitorii invitati urmatoarele teme:
- De la idee la practica - ce trebuie sa iei in calcul pentru a planifica un start-up online bine pus la punct si pentru a porni cu succes la drum.
- Alegerea modelul de business - care sunt cele mai fezabile modele de busines actuale si cum sa alegi tipul de afacere potrivit.
- Identificarea surselor de finantare - care sunt aceste surse, cum pot fi ele gasite si cum trebuie purtata o discutie de negociere cu un investitor.
- Gestionarea resurselor materiale si consolidarea afacerii - ce forma juridica va avea afacerea online si cum trebuie gestionata in mod inteligent investitia.
- Planificarea resurselor tehnologice - cum sa coordonezi o echipa si cum sa dezvolti capabilitatile tehnice pentru a evita eventuale intarzieri.
- Lansarea proiectului pe piata - cui te adresezi si cum sa alegi strategia de comunicare potrivita pentru a crea notorietate si a pastra totodata relevanta afacerii tale.

Participarea la seminar presupune o taxa de 45 de euro + TVA/persoana.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii