Showroom de ambarcatiuni in Bucuresti


Investitia a fost facuta de compania romaneasca Willon Harbour si se ridica la 1 milion de euro.

Showroom-ul este amplasat in zona de nord a Capitalei, in apropierea podului Otopeni, si apartine omului de afaceri Gabriel Hanganu. Spatiul are o suprafata de 700 mp si o capacitate de stocare de peste 14 ambarcatiuni.

"Targetul Willon Harbour este reprezentat de persoane active, oameni de afaceri, middle si top manageri care si-au rezolvat problema casei, a masinii si a vacantelor si care acum isi pot orienta bugetul catre  achizitionarea unei ambarcatiuni", spune Gabriel Hanganu.

Antreprenorul estimeaza ca, pana la sfarsitul acestui an, cifra de afaceri a showroom-ului Willon Harbour va fi de 1 milion de euro iar pana in aprilie 2009 (sfarsitul anului financiar) cifra de afaceri va ajunge la 1,5 milioane de euro.

Willon Harbour se diferentiaza de alte showroom-uri de acest tip prezente pe piata locala prin promovarea si comercializarea in exclusivitate a unor modele de ambarcatiuni. Printre marcile expuse in showwrom-ul companiei se numara: Regal Boats (SUA), Pedro Boats (Olanda), Galeon (linia Galia - Polonia), Ocqueteau (Franta) si Yamaha (Japonia).

Willon Harbour va ataca segmentul ambarcatiunilor de 6 - 9 metri, in opinia reprezentantului companiei, prea putin valorificat pe piata vanzarilor de yachturi si ambarcatiuni de agrement din Romania.

"In acest moment, avem in showroom-ul nostru ambarcatiuni incepand de la 15 picioare, dar si ambarcatiuni de peste 8 tone. Dorinta noastra este sa educam publicul iubitor de calatorii pe apa sa-si aleaga barcile <pe viu>, nu <din catalog>", spune Gabriel Hanganu.

Preturile ambarcatiunilor comercializate de catre Willon Harbour incep de la 8.000 de euro si  pot ajunge la 350.000 de euro. 

In afara de Willon Harbour, Garbriel Hanganu mai detine si compania Ecomed care produce case din lemn, in special pentru export.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii